Jäsenkirje 1/2024

29.02.2024 klo 14:50
Tervetuloa kevätkokokoukseen ja yhdistyksen muihin tapahtumiin keväällä 2024

Tervehdys kaikille – Hej på er alla!

Tervetuloa yhdistyksen sääntömääräiseen kevätkokoukseen, joka pidetään Cafe Hoffissa, Palokunnankatu 9, Pohjolan päivänä 23.3.2024 noin klo 15:20 kahvi-/teetarjoilun jälkeen. Kevätkokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat kuten vuoden 2023 toimintakertomus ja tilinpäätös.

Aloitamme kuitenkin ennen kokousta klo 14 erätaukokeskustelulla, jonka teemana on mitä olemme huomanneet omassa Hämeenlinnassamme kulttuurisina eroina verrattuna niihin paikkakuntiin, joissa olemme muualla asuneet. Keskustelun vetää viime kerrasta tuttu Kiia Partanen, paljasjalkalainen hämeenlinnalainen, joka on ehtinyt asua myös muualla. Paneelin koonti on vielä kesken, joten palaan siihen seuraavassa jäsenkirjeessä. Totta kai yleisölläkin on sanottavansa keskustelussa, johon pääsee halutessaan osallistumaan.

Jos haluat osallistua kahvitukseen erätaukokeskustelun ja kevätkokouksen välillä, tarjoamme ennakko-ilmoittautuneille kahvin/teen ja tanskalaishenkisen smörrebrödin, laktoosittoman katkarapuleivän. Ennakkoilmoittautuminen joko sähköpostilla arto.vuollet@outlook.com tai tekstiviestillä 0400 21 67 67 keskiviikkoon 20.3. mennessä. Jos kelakiasta ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä, voimme tilata ruokavalioon sopivan leivän. Valitettavasi emme voi huomioida ruoka-allergioita.

Järjestämme omakustanteisen retken Helsingin Seurasaareen Norjan kansallispäivänä 17.5. Seuraamme Den Norske Forening i Finland’in järjestämää kansallispäiväkulkuetta, lounastamme Tamminiemessä ja käymme myös Helsingin Design-museossa. Retkestä lisää tuonnempana.

Yhdistys on myös mukana Hämeenlinnan toritapahtumassa 4.9., josta tarkemmin myöhemmin.

Syksyksi suunniteltu Kööpenhaminan matka on vielä epävarma ja riippuu aika paljon siitä, onko riittävästi kiinnostuneita ja tietenkin myös matkan kustannuksista.

Yhdistyksemme on tämän vuoden alusta lähtien Etelä-Suomen aluetoimikunnan jäsen, jolloin yhdistyksemme jäsenet ovat tervetulleita aluetoimikunnan järjestämiin tilaisuuksiin. Pohjolan pidot järjestetään 23.3. Etelä-Suomen yhdistyksen kaikille jäsenille Espoon Hanasaaressa, josta on pitänyt tulla jo tarkempaa tietoa flomembers-sähköpostijärjestelmän kautta. Etelä-Suomen yhdistykset järjestävät myös kevätpäivän Lahdessa 25.5. sekä syysretken Kotkaan 6.–8.9. Näistä retkistä tarkempaa tietoa myöhemmin.