JÄSENKIRJE 2/2024

08.04.2024 klo 21:46
Muista ilmoittautua Lahden kevätpäivään ja laita kalenteriin merkintä 17.5.!

Tervehdys kaikille – Hej på er alla!

Nyt on jo yhdistyksen kevätkokous takana päin. Ennen kokousta käytiin mielenkiintoinen erätaukokeskustelu, jossa puimme hämeenlinnalaisuutta kymmenen hengen voimin. Varmasti jokainen osallistuja koki keskustelun antoisaksi. Erityinen kiitos vielä Kia Partaselle, joka veti keskustelun niin, että sekä jokaisen mielipide tuli kuulluksi: vastamuuttaneen niin kuin syntyperäisenkin. Kun tapahtumat olivat Pohjolan päivänä 23.3., juhlistimme tietenkin päivää pienimuotoisella Pohjolan pidoilla tapahtumapaikassa Café Hoffissa.

Nyt on jo kiire ilmoittautua Pohjola-Norden Etelä-Suomen aluetoimikunnan järjestämään kevätpäivään Lahdessa lauantaina 25.5. Viimeinen ilmoittautumispäivä on jo keskiviikkona 10.4.! Retkestä olisi pitänyt tulla jo sähköpostia kaikille Etelä-Suomen aluetoimikunnalta. Ohessa on kuitenkin tarkennettu ohjelma. Jos on tarvetta kimppakyydille tai yhteiselle matkalle julkisilla kulkuvälineillä, ilmoita siitä allekirjoittaneelle mieluiten sähköpostin kautta: arto.vuollet@outlook.com.

Ennen Lahden kevätpäivää on myös tiedossa retki Helsingin Seurasaareen Norjan kansallispäivänä 17.5. Seuraamme Den Norske Forening i Finland’in järjestämää kansallispäiväkulkuetta, lounastamme Tamminiemessä Café Adjutantissa ja käymme myös Helsingin Design-museossa. Retkestä lisää tuonnempana, kun saamme tietää tarkemmin ohjelmasta Seurasaaressa.

Seuraava jäsentiedote tulee vapun tienoilla.

Yhdistyksen hallituksen puolesta,

Arto Vuollet, pj.

puh. 0400 21 67 67